IJssalon Antonio 360shop in Ede

Heerlijke Milkshake en Ijs! Heb je trek in een heerlijke verkoelende milkshake of ijsje? Wij maken deze met ons eigen ambachtelijke schepijs, samen met volle melk. Je kunt dagelijks kiezen uit verschillende smaken.IJssalon Antonio gebruikt voor de meeste sorbetsmaken vers fruit. Echter, de aardbeien komen uit de moestuin van zijn ouders, aan de Grindweg in Wageningen. Deze worden in de maanden juni en juli dagelijks geplukt, direct schoongemaakt voor het ambachtelijke aardbeienijs van onze ijssalon. Bovendien worden deze aardbeien niet bespoten met chemische bestrijdingsmiddelen en zijn dus geheel biologisch. In 1 bak ijs zit maar liefst 1,5 kilo verse aardbeien, wat het ijs dan ook een volle aardbeiensmaak geeft. 

antonio

IJsworkshop Volwassenen. Zoekt u een leuke activiteit voor uw personeel of vrijgezellenavond? In de ijskeuken in Wageningen worden workshops georganiseerd om uw kennis te laten maken met het vak. De workshop wordt verzorgd door Antonio Mulder, ijsbereider bij de ijssalon.

Kinderfeestje ijs maken. kinderfeestje wageningenWil jij je verjaardagsfeestje bij IJssalon Antonio in Wageningen vieren? Dat kan! Vul dan samen met je ouders de onderstaande gegevens in en wij maken een afspraak.

Bekijk onze online 360 winkel: – xXess360 Scan and Shop Around.