xXess360

xXess-360 ° is een marketing communicatie platform/applicatie die inspeelt op de huidige problematiek van winkelcentra. xXess360 biedt een integrale oplossing die is opgebouwd uit individuele, op zichzelf staande, bouwblokken. Deze bouwblokken bieden oplossingen voor bijvoorbeeld winkelleegstand (Shop Vacancy),  of het verbeteren van de online vertegenwoordiging van het winkelcentrum (360shops). In combinatie met de inzet van Smart Events en Social Marketing kan het succes van deze digitale variant wordt vergroot.

Problematiek rondom winkelcentra 

Vandaag de dag kampen winkelcentra met tal van uitdagingen. Voorbeelden van deze uitdagingen zijn bijvoorbeeld de leegstand, verminderde aantrekkingskracht, het grote verschil in online vertegenwoordiging van landelijke ketens versus regionale winkels en als laatste de snelle groei van de E-tailers. 

De 360° oplossing 

Het uitgangspunt van xXess360 is het bieden van een structurele aanpak door optimale integratie van fysieke winkels met haar digitale variant. Met als uitgangspunt dat winkels sterker staan door gezamenlijk het winkelcentrum te vertegenwoordigen. Waarbij het veranderingsproces van reactieve sales naar proactieve sales wordt gestimuleerd (loyalty, interactie), naar een betalende klant (payments). 

Mobile Mall 

xXess360 mobile mall

De Mobile Mall is een initiatief van xXess360. xXess360 biedt voor elke retailer (MKB en GB) de mogelijkheid om hun winkel geschikt te maken voor mobiel shoppen. Met een 360° foto en koppeling aan het xXess mobiel betaalsysteem (BETA) is elk artikel straks in de winkel online te koop. Dit is slechts een van de stappen binnen de multi (omni) channel strategie van xXess360. 

Wat betekent de Mobile Mall binnen de Omni Channel strategie van winkelcentra? 

omni channelOmnichannel, is een geëvolueerde variant van multichannel. Het is een nieuwe manier van kijken. De focus wordt verlegd van de verkoop via verschillende kanalen naar een afgestemde ervaring voor de klant. Dit type consument komt via verschillende kanalen met merken in contact. Bezoekt websites, bekijkt het productaanbod via mobiele applicaties en bezoekt de traditionele fysieke winkel, die als showroom wordt gezien, om het product aan nader onderzoek te onderwerpen. xXess360 kan dit type consument bereiken door de inzet van haar platform en de inzet van Smart Events en Social Marketing. 

 

Wilt u meer weten over het xXess360 platform en de mogelijkheden voor u, neem dan contact met ons op: 020 7724658.

 

xXess360

Eerste Weteringdwarsstraat 70
1017 TP  Amsterdam, Nederland

Tel : +31 20 772 46 58
E-mail: info@xXess360.com