Wok Oriental is een Aziatische showcooking restaurant dat gevestigd is in de gemeente Ede. Door de unieke werkwijze van Wok Oriental kunt u onbeperkt en onbegrensd genieten van de Aziatische keuken dat verdeelt is in verschillende catogorien . U kunt kiezen uit Wokbuffet, Zuid-Amerikaanse lavagrill en Japanse Teppanyaki.

Bij wokbuffet creeert u zelf een unieke combinatie van uw favoriete groenten, vlees of zeedelicatessen. Zodra uw samenstelling bekend is, leggen de koks van Wok Oriental de laatste hand van uw feestmaal. Voordat deze getalenteerde koks te werk gaan moet u nog keuze maken uit verschillende woksauzen dat voor jong en oud geschikt is. Wanneer de keuze van de saus bekend is wordt het gerecht op een spectaculaire manier bereidt.

oriental
Ook is de keuze uit de wel bekende Japanse Teppanyaki waarbij u keuze kan maken uit verschillende vlees, vis en groenten. De Chefkok zal uw keuze op de traditionale manier uw gerecht in uitstekende maaltijd bereiden. Natuurlijk zijn er nog meer verschillende lekkernijen waarbij u onbeperkt gebruik kan van maken. Om daar achter te komen kunt u altijd bij ons terecht.

Wok Oriental is iedere dag geopend met maandag t/m donderdag van 17:00 tot 22:00 en vrijdag t/m zondag 17:00 t/m 22:30.

Tot ziens in ons restaurant in Ede!
Het team van Wok Oriental. 

Bekijk nu ons Wok Oriental Online Restaurant (360shop).