La Ligna onderscheidt zich met goede, betaalbare modebasics, afgewisseld met subtiele details en verrassende mode-items. La Ligna wordt met liefde ontworpen en vervaardigd voor de Nederlandse vrouw. Over ieder model is nagedacht; een dessin valt op doordat het bijna een kunstwerkje is, een blazer met een onverwacht detail of zinnenprikkelend materiaal en dit alles gaat gepaard met een goede pasvorm 

laligna

La Ligna maakt kleding die de kwaliteit van het leven onderstreept.Wij willen dat jij als draagster van La Ligna jezelf mag zijn en middels onze collectie jouw eigen kleurrijke leven onderstreept. Originaliteit en oorspronkelijkheid zijn de belangrijkste ingredienten voor een kleurrijk leven en voor onze collectie. Durf te combineren. Wees jezelf! Er zijn al zoveel anderen….

Kleurrijk slaat voor ons niet op de kleur van de stof die we gebruiken maar op de emotie die je sóchtends voelt wanneer je opstaat. Dat kunnen allerlei emoties zijn. En voor al die kleuren, voor al die stemmingen of buien die je als vrouw hebt….is La Ligna er voor jou!

Bekijk onze online 360 winkel: La Ligna Online winkel (360shop).