Lounge verkoopt meubels, die zich laten omschrijven als landelijk stoer, gecombineerd met semi-modern. De mix van oud met nieuw zorgt voor een verrassend en sfeervol interieur. In onze presentatie maken wij veel gebruik van natuurtinten, maar uiteraard zijn onze producten verkrijgbaar in vele kleuren, stoffen en materialen. Ook maatwerk is vaak mogelijk!

Wij bieden een ruim assortiment aan meubels voor uw woonkamer, waaronder ook unieke meubelen uit India. Zo zijn oude deuren en luiken verwerkt in bijzondere kasten en dressoirs. Daarnaast verkopen wij diverse vloer- en wanddecoraties en hebben wij een ruime keuze aan bijpassende woonaccessoires. Daarbij kunt u onder meer denken aan lampen, karpetten, spiegels, potten en vazen, sierkussens, schilderijen, beelden en hoogwaardige muurverf in vele warme tinten. Wij zijn style-partner van PTMD. 

Lounge

Wij helpen u graag om van uw huis een thuis te maken. Uw individuele wensen vertalen we in een persoonlijk advies, waarbij we rekening houden met uw (persoonlijke) woonsituatie en budget. Service en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Bekijk onze online wooninrichting winkel: Lounge Online winkel (360shop).